TULUP JONGGRANG

Dilangsir dari http://www.mail-archive.com/itb@itb.ac.id/msg32604.html

TULUP JONGGRANG

   Perange bocah-bocah ing
   wewengkon Kali Papah
   saben sore blusukan
   aneng pinggir sawah
   perang-perangan
   nganggo tulup isi wong jonggrang
   yen kena awak dadi gatal abang-abang
   tobil tobat seminggu lagi bisa ilang.

   Isih cilik wis latihan perang
   gawe cilakaning liyan
   senajan ta mung nganggo wong jonggrang
   besuk yen gedhe dadi tentara
   dikirim neng medan tenan
   lakune ya ora beda cilikane
   tansah gawe sengsara pepadhane
   embuh bocah embuh wong tuwa
   yen dianggep mungsuh ya kudu dibedhil
   sithik sing duwe asih
   nenteng bedhil sadalan-dalan
   kemaki rumangsa wis isa dadi kompeni.

   Yen dadi politisi
   ya padha wae, ora kenal jeneng mitra kanca
   sikap curiga kudu ditrapke sapa wae
   dhemi interes golek kursi
   ora dienggo lungguh ngrungokke gawe bekti
   nanging malah dienggo pongah ngumbar srakah.

   Yen dadi politisi
   ya padha wae, ora kenal jeneng mitra kanca
   sikap curiga kudu ditrapke sapa wae
   dhemi interes golek kursi
   ora dienggo lungguh ngrungokke gawe bekti
   nanging malah dienggo pongah ngumbar srakah.

   Wong jawa wis kelangan tembung kanca
   wis mbuwang adoh tembuh sedulur
   wis emoh nguripi dalan sampurna
   dadi manungsa utama.

   Juli 15, 2002
   T.L.

21 Komentar »

  1. Dean Said:

    Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts.
    After all I will be subscribing to your rss feed and I
    hope you write again very soon!

  2. jack lalanne dies

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  3. juicer recipes strawberry banana

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  4. masticating juicer type

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  5. car accident stories

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  6. independent.academia.edu

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  7. strikes bowling sunset place

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  8. hyemarchantnx.mywapblog.com

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  9. 19lou.25941.cn

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  10. bowling number of strikes

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  11. personal injury attorney association

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  12. strikes bowling north walsham

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  13. omega juicer qatar

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  14. how to kief bowl

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  15. juicer recipes zucchini

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  16. attorney for car accident in los angeles

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  17. how to bowl spin

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  18. car accident on 91 freeway today

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  19. visit the up coming website

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  20. nm car crash Said:

    nm car crash

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA

  21. omega psi phi

    TULUP JONGGRANG | CERPEN LUBIS GRAFURA


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: